westernridning.se - Cowboy for a day...

Lettin' the cattle out of the pen is a helluva lot easier than puttin' it back in.

Vägbeskrivning

OBS! Är ni ett större gäng som ska hyra en buss för att ta er hit?

Vår gårdsplan är olämplig att vända på med ett fordon större än en minibuss.
För att bibehålla er bussförares goda humör, låt föraren ringa oss INNAN ni påbörjar resan, så hänvisar vi till en annan väg som inte finns utmärkt på kartor och GPS, men som är lämpligare för större fordon.


Alternativt, om ni vill promenera längs våra ko- och hästängar, så låt föraren släppa av er där vår grusväg börjar. Föraren fortsätter sedan ca 200 meter till en vändplan mitt på Öxnäs-slätten. Ni har då ca 700 meter att promenera på egen hand. Vill ni ha transporthjälp för picnic-mat m.m. så säg till så hjälper vi er.Vi finns på adressen Askesby Högengårdar 15 i Säve - Mitt i Hisingens vackraste natur!

Typiska restider med bil:
Göteborg Centrum - 25 minuter
Kungälvs centrum - 15 minuter
Älvsborgsbron, Hisingssidan - 15 minuter

Har du kört vilse, eller vill fråga om något - Ring Jill, tel 0707-502425.

Buss

Tider, priser m.m. hittar du på Västtrafiks Reseplanerare. Skriv in adressen eller hållplatsen som ni åker ifrån. Hållplatsen du ska gå av vid heter Öxnäs, som ligger ca 1 km från gården och tar ca 10 minuter att promenera. Efter avstigning, gå in på Öxnäsvägen (gul vägskylt), passera en gård på vänster sida, och promenera in på Askesby Högengårdar (grusväg med blåvit gatunamnsskylt). Följ sedan skyltarna mot JA Aktiv Häst.